Menu Luk

Privatlivspolitik

Vi tager beskyttelse af dit privatliv og behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Derfor indsamles der ikke automatisk personhenførbare oplysning om dig som bruger, uden dit samtykke, når du besøger websitet. I det følgende er uddybet, hvilke personhenførbare oplysninger, der kan indsamles, i hvilke sammenhænge de indsamles, til hvilket formål de indsamles, grundlaget for indsamlingen og hvordan de opbevares.

1. Cookies
Websitet benytter cookies til at forbedre oplevelsen og føre statistik. Du samtykker til brugen af cookies, hvis du fortsætter med at bruge websitet. Læs mere i vores cookiepolitik.

2. Kontaktformularer
Websitet indeholder flere kontaktformularer, der i den udstrækning, at du udfylder disse, indsamles visse personoplysninger.

2.1 Indsamling i kontaktformularer
Dine personoplysninger indsamles i det omfang, du selv indtaster oplysningerne i formularer, giver dit samtykke og derefter trykker “Send”.

2.2 Oplysninger der indsamles i kontaktformularer
Fra hver enkelt formular, og såfremt oplysninger sendes, indsamles typisk dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse.

2.3 Formål med kontaktformularer
Indsamlingen af oplysninger fra kontaktformularer sker med det formål, at vi, ved henvendelser, kan svare dig tilbage pr. mail og/eller telefon hvis du har sendt en forespørgsel. Formularer benyttes desuden til booking af hjemtransport og ved evt. venteliste til billetter.

3. Billetbestilling
Websitet giver brugere mulighed for at bestille billetter til påskefesten, hvorfor der indsamles visse personoplysninger i forbindelse med bestillingsprocessen.

3.1 Indsamling i bestillingsprocessen
Dine personoplysninger indsamles i den udstrækning at du selv indtaster disse, accepterer denne privatlivspolitik og sender ordren.

3.1 Oplysninger der indsamles i ordreprocessen
I forbindelse med din endelige ordre, og såfremt denne sendes, indsamles dit navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og evt. firmanavn.

3.1 Formål med personoplysninger i ordreprocessen
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og registrere din eventuelle bestilling af billetter.

4. Grundlag for indsamling
Med mindre andet retsligt grundlag indtræder, er indsamling og behandling af personhenførbare oplysninger baseret på, at du giver dit samtykke.

5. Sikkerhed
Trafikken til og fra websitet er sikret med SSL kryptering udstedt af Let’s Encrypt. Oplysninger fra kontaktformularer og ordreprocessen sendes som krypteret e-mail til en mailboks hos Væggerløse Boldklub. Oplysninger fra kontaktformularer opbevares ikke på web-serveren. Personoplysninger fra ordreprocessen opbevares på web-serveren, hvortil kun udvalgte personer fra Væggerløse Boldklub har adgang.

6. Periode for opbevaring
Personoplysninger fra sendte formularer og bestillingsprocessen, slettes straks på din anmodning eller senest efter 24 mdr., med mindre de tjener en retslig forpligtelse som Væggerløse Boldklub er pålagt. Ved anmodning om sletning af oplysninger indsamlet i bestillingsprocessen, og såfremt anmodningen sker før arrangementet er afholdt, bortfalder ordren og der vil ikke være adgang til arrangementet.

7. Databehandlere
Der anvendes kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse bl.a. i henhold til EU-U.S. Privacy Shield, og hvor Væggerløse Boldklub har indgået databehandleraftaler (DPA) jf. gældende lovgivning

8. Videregivelse af oplysninger
Personhenførbare oplysninger videregives ikke, i nogen som helst form til tredjepart, med mindre det tjener en retslig forpligtelse som Væggerløse Boldklub er pålagt.

9. Indsigt og klager
Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personhenførbare oplysninger, der behandles og få oplysningerne udleveret på forlangende. Du kan desuden og til enhver tid, gøre indsigelse mod, at disse personoplysninger behandles. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at oplysningerne bliver behandlet. Henvendelse herom kan ske til: post@paaskefest.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

10. Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Væggerløse Boldklub
Idrætsalleen 1B
4873 Væggerløse
Email: post@paaskefest.dk